‘Same Sterk vör Oos Kerk’ aanwezig bij Kerstmarkt Ospeldijk

OSPELDIJK – De  comitéleden van Same Sterk vör Oos Kerk stonden vanavond tijdens de vijfde editie van de kerstmarkt van het Thomashuis Ospeldijk ‘t Kienhout  klaar met een stand.

Er kon een lekker Doospels Baksteinke of een mooi kerststukje gekocht worden om zo de  actie #samesterkvörooskerk te ondersteunen. Maria, Jozef en het kindje Jezus hadden onderdak gevonden in een stalletje in Ospeldijk. Schutterij St. Odilia zorgt weer voor de warme chocomel, glühwein, thee, koffie en de vers gebakken wafels. Diverse hobbyisten en plaatselijke ondernemers boden hun eigengemaakte/ingekochte artikelen aan.

 

Ook de Kerstman bracht weer een bezoek aan Ospeldijk. Dit jaar met de muzikale ondersteuning van de Fam v/d Broek uit Geldrop. Tevens ws  er een loterij met mooie prijzen gesponsord door o.a. de deelnemers van de markt, vrienden van het Thomashuis Ospeldijk en sponsoren.

De opbrengst van de loterij komt dit jaar ten goede aan een duofiets voor de bewoners van het Thomashuis. Een groot gedeelte is gesponsord door het Dr. C.J. Vaillant Fonds , een Goede doelen Fonds van de Landelijke Vereniging van Crematoria.
Dr. C.J. Vaillant Fonds heeft een groot aantal goede doelen en waardevolle initiatieven ondersteunt. Voor meer info ga naar >>

Donaties voor de duofiets kunnen gestort worden op: NL77ABNA 0459844164 t.n.v. J.T.H.M. Smeets Thomashuis Ospeldijk o.v.v. duo fiets.

Lees ook:

1ste Lustrum voor Kerstmarkt Thomashuis Ospeldijk

Schoolkinderen Ospel komen in actie ! 

Vorig artikelKandidaten CDA Nederweert voor de gemeenteraadsverkiezingen
Volgend artikel16 december 1570: Recidivist