Jasper Heesakkers (34) kringsecretaris LWV voor Noord Limburg

ROERMOND | WEERT – Met ingang van 15 februari 2018 wordt Jasper Heesakkers benoemd als LWV-kringsecretaris voor de regio Noord-Limburg. De uit Weert afkomstige Jasper (34) werkt momenteel als directeur voor CDA Limburg en is lid van de gemeenteraad van Weert. Daarvoor is hij in het bedrijfsleven werkzaam geweest voor de Heerschap Groep. Jasper volgt Janou Martens op, die Kringsecretaris in Midden-Limburg wordt.

De regio Noord-Limburg is een toonaangevende regio met een stevige groei in de logistieke sector, de agri-food sector en de maakindustrie. Jasper is een echte verbinder en met zijn inmiddels opgedane kennis en ervaring in bedrijfsleven en politiek zal hij van toegevoegde waarde zijn voor onze vereniging.

Huub Narinx (directeur LWV): Wij zijn ervan overtuigd dat Jasper de belangen van de regio Noord-Limburg met veel enthousiasme en professionaliteit zal behartigen en we verheugen ons hem als collega te verwelkomen. Wij wensen Jasper veel succes.

Jasper Heesakkers: ‘Een nieuw jaar, een nieuw begin: Per 15 februari 2018 start ik als secretaris bij de Limburgse Werkgevers Vereniging. Ik kijk met veel plezier terug op mijn functie als directeur van CDA Limburg. Dank aan velen binnen de politiek en de netwerken voor de fijne samenwerking en het delen van kennis. Vanuit mijn nieuwe rol bij LWV mag ik mij op een andere manier gaan inzetten voor Limburg en daar heb ik enorm veel zin in!’.

Vorig artikelZanger DAMN brengt ode aan zijn stadje Weert
Volgend artikelMeerderheid ondernemers Heythuysen stemt voor oprichting BIZ