Eerste elft namen voor Bospop 2018 bekend

WEERT – De eerste elf namen voor Bospop 2018 zijn een feit met Live, a-ha, Billy Idol, Jonathan Jeremiah, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Venice, Graveyard, The Cadillac Three, The Band Of Heathens, Con Brio en Jetbone. De 38ste editie van het festival vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop start zaterdag 27 januari 2018.

Begin jaren negentig brak Live door met het album Throwing Copper. De band scoorde internationaal hits met o.a. Lightning Crashes, The Dolphin’s Cry, Overcome en Run To The Water. Wereldwijd verkocht Live meer dan 20 miljoen albums.

Iedereen die de jaren tachtig bewust heeft meegemaakt kan niet om het succes van a-ha heen. De band scoorde hits met o.a. Take On Me and The Sun Always Shines On TV. Ruim dertig jaar later laat de band het publiek nog steeds keihard meezingen met hun vele hits.

Billy Idol was, dankzij zijn punk imago in combinatie met sterke popsongs, één van de eerste MTV iconen van de vorige eeuw. De Brit scoorde hit na hit met Dancing with Myself, White Wedding, Rebel Yell en Eyes Without a Face.

Ook bevestigd zijn: Jonathan Jeremiah, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Venice, Graveyard, The Cadillac Three, The Band Of Heathens, Con Brio en Jetbone

Op Bospop treden zesentwintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Vorig artikel130 gratis zakjes strooizout over de ‘toonbank’
Volgend artikelWim van Vorstenbos bekroond met 9e Dan Jiu-Jitsu