130 gratis zakjes strooizout over de ‘toonbank’

NEDERWEERT – Dinsdag gingen er rond de 130 gratis zakjes strooizout over de ‘toonbank’ tijdens de eerste uitgifteronde bij de gemeentegarage aan de Gutjensweg. Vandaag kunt u er terecht tussen 13.00 uur en 15.00 uur. 

Andere uitgiftedata zijn: maandag 18 december tussen 14.00 en 16.00 uur en op dinsdag 2 januari tussen 14.00 en 16.00 uur.

Per adres kan één zakje worden afgehaald. Let op: bewoners moeten de Weerterlandpas en een legitimatiebewijs meenemen als ze het zout komen afhalen. Als u zelf niet kunt komen, is het ook mogelijk om aan de afhaler uw Weerterlandpas en legitimatiebewijs mee te geven.

Via nederweert.nl

Vorig artikelOnderzoek naar mouttoren van voormalige Wertha-brouwerij
Volgend artikelEerste elft namen voor Bospop 2018 bekend