Informatieavond over glasvezel in buitengebied Cranendonck

CRANENDONCK – Op 14 december houdt glasvezelpartij Mabib een informatieavond over de mogelijke aanleg van glasvezel in het buitengebied van Cranendonck. Inwoners van dit gebied zijn welkom vragen te stellen over glasvezel, het aanbod, dienstenabonnementen en andere onderwerpen. De vier aangesloten serviceproviders, de aannemer en Mabib-vertegenwoordigers zelf zijn aanwezig om deze vragen te beantwoorden.

Glasvezelpartij Mabib gaat inwoners van het buitengebied van Cranendonck de kans bieden op sneller internet. Als 50% van de inwoners van het buitengebied van gemeente Cranendonck zich voor 26 februari 2018 aanmeldt, is de komst van glasvezel in het buitengebied een feit.

Informatieavond glasvezel buitengebied
Datum: 14 december
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Party Centrum Antoine, Dorpsstraat 36, Soerendonk

Vorig artikelLeudal uit felle kritiek op samenwerkingsverband SML
Volgend artikelKerstconcert Gemengd koor Milagri en Fanfare Concordia Leveroy