Winter zorgt voor chaotische taferelen

WEERT – De winter zorgt voor chaotische taferelen in Weert. De brug gaat niet meer omhoog en/of omlaag en dus moeten voetgangers en fietsers al ‘limbo dansend’ onder de slagbomen. Het gemotoriseerd verkeer moet een andere route kiezen. Vrachtauto’s halen allerlei caperiolen uit om te draaien op de weg.

Vanochtend zijn er diverse ongevallen gebeurd op de Eindhovenseweg in Weert, Randweg Oost Budel en op A2 tussen Weert en Eindhoven. Ook het verkeer op de Ringbaan-Noord in Weert loopt vast. Dit komt omdat vrachtwagens door de gladheid nauwelijks de Boshoverbrug op kunnen rijden. Op de N275 in Nederweert is een vrachtwagen in de greppel beland.

 

 

Vorig artikelNieuwe vrijwilligers voor Scouting St. Maarten
Volgend artikelKNMI: code rood voor sneeuw en gladheid in Limburg