Nieuwe vrijwilligers voor Scouting St. Maarten

WEERT – Zaterdag 9 december werden er naast 3 nieuwe jeugdleden ook weer 2 nieuwe vrijwilligers geïnstalleerd. Bert Michiels en Robin Dierx zijn geïnstalleerd als welpenleiding bij scouting St. Maarten. Een speciaal moment tijdens de installatie was het omdoen van de groepsdas.

Normaal gesproken wordt dit gedaan door een van de ouders, maar bij Bert was het andersom. Zijn dochter voltooide de installatie door de groepsdas om te doen.
Bert en Robin hebben er zin in en met hun enthousiasme en inspiratie kan de scouting weer met een frisse blik vooruit. Scouting St. Maarten is dan ook trots op deze nieuwe leiding, want met de steeds groter wordende groep is nieuwe leiding hard nodig. Vrijwilliger worden bij scouting gaat ook prima zonder scoutingervaring!

Als je kijkt naar wat er bij Scouting allemaal gedaan wordt, zou je denken dat het alleen maar voor kinderen is. In de basis is dat ook zo. De missie van Scouting is niet voor niets ‘het bieden van een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding aan kinderen en jongeren’. Dus ja: de vrijwilligers doen het allemaal voor de jeugdleden. Maar toch…als je naar de vele vrijwilligers kijkt, beleven ze er zelf minstens zo veel plezier aan. Heeft u ook zin om op zaterdagochtend te helpen? Laat je uitdagen!
Mail je gegevens naar [email protected] en kom vrijblijvend meedraaien om zelf te ervaren of scouting voor jou de uitdaging biedt die jij zoekt.

Vorig artikel11 december 1993: Mooier en grootser dan ooit
Volgend artikelWinter zorgt voor chaotische taferelen