Lorenzo Caboni wint voor de tweede keer Nederlands kampioenschap

Lorenzo Caboni wint voor de tweede keer het Nederlands Kampioenschap

NEDERWEERT | WEERT – Afgelopen zondag 10 december was het Dutch B-Boy Championship. Elk jaar is er een Nederlands Kampioenschap voor kids t/m 14 jaar. Alle beste kids van Nederland doen ieder jaar mee en de Fresh Allstars wonnen in 2014 (Guus Siebers), 2015 (Lorenzo Caboni) en 2016 (Cis Brand) de titel.

Vanwege de slechte weersomstandigheden waren er minder dansers dan bij de vorige edities, maar de kanshebbers waren gelukkig allemaal aanwezig. Van de 80 dansers gingen er na de kwalificatie ronde 20 dansers door. Na de tweede ronde bleven er 6 dansers over voor de finale, waarvan er 4 van de Fresh Allstars waren.

Cis Brans, Lorenzo Caboni, Bas Kuijken en Jasmijn Ras lieten nog een aantal keren hun beste moves zien. De jury koos uiteindelijk Lorenzo Caboni als winnaar van de dag.
Lorenzo wint hiermee voor de tweede keer het Nederlands Kampioenschap.

Vorig artikelKNMI: code rood voor sneeuw en gladheid in Limburg
Volgend artikelRestaurant Bretelli in Weert behoudt de Michelster