Wedstrijdverslagen MEOS Handbalvereniging

NEDERWEERT/OSPEL- DAMES 1: Na de moeizame zege van vorige week tegen directe concurrent Rapiditas, stond afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SVM op het programma. Ook al stond SVM op de laatste plek, toch verloren ze hun wedstrijden slechts met enkele doelpunten verschil.

Dus van onderschatting was zeker geen sprake. In de beginfase van de wedstrijd lag het tempo vrij hoog. We kwamen op een 3-0 voorsprong, maar doordat we veel open kansen misten, kwam SVM langzaam terug in de wedstrijd. In het tweede deel van de eerste helft ging het gelijk op. Dit resulteerde in een ruststand van 10-7. De verdediging stond goed, maar in de tweede helft moesten we de open kansen afmaken om de voorsprong over de streep te trekken. We begonnen de tweede helft voortvarend en wisten onze voorsprong verder uit te breiden. Echter misten we in deze tweede helft ook weer veel open kansen. Ondanks de meerdere 2 minuten tijdstraffen aan onze zijde, wist SVM niet langszij te komen. Eindstand: 26-18. Kortom, een wedstrijd van de gemiste open kansen! Volgende week zaterdag om 20.30u staat een uitwedstrijd tegen Bevo 3 op het programma. Hopelijk tot dan!

DAMES 2

Dit weekend stond Meos – Vespo op het programma. Na het gelijkspel van vorige week, waren wij vandaag erop gebrand te winnen. De eerst goal was dan ook voor ons! Hoewel de scheidsrechter een eigen manier van fluiten had, speelden wij ons eigen spel. Zo bleven wij steeds een aantal punten van de tegenstander verwijderd. Wij hebben mooie acties laten zien en systemen gespeeld. In de tweede helft wisten de hoekspeelsters van Vespo veel te scoren waardoor zij gelijk kwamen te staan. Door onze snelheid te benutten, hebben wij de voorsprong weer kunnen pakken en uiteindelijk de wedstrijd gewonnen met 26-23!
DAMES 3

Op de vroege zondagochtend mochten we het opnemen tegen de ongeslagen nummer 1 van onze poule. Met een instelling om het ze zo moeilijk te maken om te winnen gingen we de wedstrijd in. De verdediging stond vanaf het begin kei goed en in de aanval begonnen we verschillende dingen te doen (i.p.v. altijd het zelfde te doen). Hierdoor gingen we de rust in met 5-5. In het begin van de 2de helft zwakte de aanval een beetje af, maar we bleven in de verdediging sterk. We bleven vechten tot de laatste minuut. Onze keepster stond ook geweldig te keepen zelfs de laatste penalty hield ze er nog lekker uit waardoor we een eindstand hadden van 12-10 GEWONNEN! Op naar volgende week!

E2-jeugd

Op naar Heyse; VIOS is onze geduchte tegenstander vandaag! Concentratie was goed en meteen er tegenaan want we moeten tegen deze tegenstander hard werken. Na een super eerste helft moesten we in de tweede helft even zoeken. Een spannende en leuke pot. Met een stand van 5-7 helaas de punten niet gepakt maar hebben we t publiek wel getrakteerd op een mooie pot handbal.

Vorig artikelOverwinning voor Fortutas Dames 1
Volgend artikelSuccesvolle middag ‘Same Sterk Vor Oos Kerk’