Bekende en nieuwe wijkagenten in de buurt

PEEL EN MAAS – De wijkagenten in het werkgebied van de politie Peel en Maas gaan wijzigen. Vertrouwde gezichten in de buurt gaan in een andere omgeving aan de slag met een nieuwe uitdaging. De wijkagenten werken in koppels om op die manier maximaal bereikbaar te kunnen zijn voor de burgers en zo snel mogelijk acties te kunnen ondernemen.

Jeremy Jonker, teamchef bij de politie Horst/ Peel en Maas: “Met het vertrek van enkele wijkagenten én de aanstelling van nieuwe medewerkers in ons team is gekeken naar een passende herverdeling. Daardoor gaan diverse vertrouwde gezichten in het basisteam werken in een andere omgeving.

De veranderingen zorgen bovendien voor een verfrissende blik op de problematiek en passen daarmee ook in de visie van wijkgericht werken, waarin de wijkagent een belangrijke vooruitgeschoven post is in de wijk. In onze twee clusters (Horst aan de Maas en Peel en Maas) werken de wijkagenten in koppels en nauw samen met een heel basisteam. Buiten de wijkagentenkoppels die zijn ingedeeld op bepaalde dorpen zijn er bovendien drie wijkagenten die thematisch worden ingezet in ons gebied.”

Verdeling
Ans Theunissen en Marion Vissers werken in Helden, Panningen, Egchel, Kessel en Kessel-Eik. Arno Wilmsen en Ton de Bruin zijn werkzaam in Baarlo, Maasbree, Meijel, Beringe en Koninglust en Grashoek. Erwin van der Burgt is wijkagent jeugd. Nico Oudenhoven en Sander Hermans werken op actuele thema’s.

Vorig artikelPolitie neemt illegaal vuurwerk in beslag
Volgend artikelAutos botsen op de A2 bij Weert