Geslaagde theatervoorstelling samenwerkende serviceclubs

Foto: Peter Veger

WEERT – Een  bijzondere avond gisteren bij de voorstelling ‘A room with a view’ van Theatre ‘Hotel Courage’ in het Weerter Munttheater. Leden van de Samenwerkende Serviceclubs Weert kochten kaarten waarmee ze tevens de statushouders van de gemeente Weert toegang gaven.

Gezamenlijk kwamen ze kijken naar het spel van de internationale cast van 9 acteurs en 3 muzikanten die door mime, slapstick, livemuziek, improvisatie en poëzie, tragikomische verhalen vertelden met gebruikmaking van maskers die universele karakters uitbeelden.

De kinderen werden tijdens de voorstelling opgevangen en bezig gehouden in de foyer, waar ook na afloop werd nagepraat over de voorstelling. Een mooie samenwerking van de Samenwerkende Serviceclubs Weert, Vluchtelingenwerk Weert, Punt Welzijn, Gemeente Weert, en het prachtige gezelschap van theatermaakster Katrien van Beurden.

Foto’s: Peter Veger

Vorig artikelMeerderheid ondernemers Heythuysen stemt voor oprichting BIZ
Volgend artikelBonte aovendj in Ospel weer een succes