RICK directeur Emile Florack ondertekent Akte van Levering bij notaris

WEERT – Vanaf vandaag mag RICK (Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie) zich formeel eigenaar noemen van het pand aan de Wilhelminasingel 12 in Weert.

Vanmorgen om 8:45 uur was het grote moment waarop Emile Florack namens RICK de Akte van Levering voorzag van een handtekening. Een belangrijke mijlpaal voor RICK en voor de cultuur in Weert en de regio.

Verheugd
Alle medewerkers van RICK verheugen zich enorm op de verhuizing naar de nieuwe huisvesting. Voordat we aan de slag kunnen en heel veel cursisten en scholieren van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen ontvangen, voordat we kunnen dansen in onze fonkelnieuwe dansstudio met blinkende spiegels, voordat we de lichtinval kunnen beoordelen in onze frisse nieuwe schilderlokalen, moet nog het een en ander gebeuren. In september 2018 wordt dit uiteindelijk allemaal mogelijk. Dan starten we het nieuwe seizoen 2018-2019 in ons nieuwe pand.

Volg RICK
Wil je op de hoogte blijven van de verbouw en verhuisplannen van RICK, raadpleeg dan onze website en volg ons op Facebook.

Vorig artikelPortret voormalig directeur-secretaris LLTB gerestaureerd
Volgend artikelPolitie waarschuwt voor dierengif