Personele ontwikkelingen binnen de LLTB

ROERMOND – De LLTB-werkorganisatie in Roermond wordt versterkt met vier projectleiders. Twan Gielen is gisteren gestart als projectleider Water. Geert van Kempen start per 1 januari op Verenigingszaken. Miranda Uuldriks is vanaf dat moment projectleider Accountmanagement. Ook Nicole Alberts voegt zich begin volgend jaar bij de projectleiders.

“Met bovengenoemde ontwikkelingen maakt de LLTB als werkorganisatie weer een belangrijke stap voor de toekomst”, stelt directeur Bas Boots. “Zonder dat er extra fte’s bijkomen. Overigens is in het kader van de efficiency de hele werkorganisatie per 1 februari komend jaar gevestigd op de eerste etage van het Ursulinenklooster.”

Meer informatie en achtergronden over de nieuwe werknemers leest u binnenkort in Nieuwe Oogst.

Vorig artikelOverlast parkeren camping Hommelheide
Volgend artikelLLTB procedeert tegen de provincie