Gratis Merefeldia-app nu vernieuwd!

NEDERWEERT -Via merefeldia.nl- Heb jij ’em al? De Merefeldia-app is vandaag compleet vernieuwd! Download of update de niet te missen clubapp in de App Store of in de Google Play Store. Helemaal gratis!

Naast het nieuwsoverzicht vind je in de Merefeldia-app nu een duidelijk overzicht van het programma en de uitslagen. Verder vind je het Gouden Schoen Klassement en kun je je favoriete team aanmerken. Indien dat team gebruik maakt van een liveblog, ontvang je direct en vanaf de zijlijn berichten bij doelpunten, kaarten en wissels. Handig!

Ook niet te missen: pushberichten bij afgelastingen. Gaat een wedstrijd of training van je ‘favoriete team’ niet door? Je weet het als eerste dankzij de Merefeldia App!

Vorig artikelHet molenaarsambacht is toegevoegd aan de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van UNESCO
Volgend artikelArrestatieteam in actie vanwege vuurwapen