Arrestatieteam in actie vanwege vuurwapen

ROERMOND – Via politie Facebook – Vannacht gingen onze wekkers erg vroeg af! Maar het was de moeite waard!  Weer een vuurwapen minder in het criminele milieu. We kregen de informatie dat een bewoner van de gemeente Roermond in het bezit zou zijn van een vuurwapen.  Na onderzoek zijn we vanmorgen in alle vroegte de woning binnen gegaan.

Gezien de risico’s werd de woning als eerste betreden door het arrestatieteam.  Zij hielden een verdachte aan waarop wij het pand ook konden betreden. In de woning werd een vuurwapen en munitie aangetroffen.

Later in de ochtend werd de tweede bewoner ook aangehouden.

Beide personen zitten nog vast voor onderzoek. Voor een van de verdachten staat het al vast dat hij zich morgen  mag verantwoorden bij de Rechter Commissaris.

Vorig artikelGratis Merefeldia-app nu vernieuwd!
Volgend artikelArrestatie n.a.v. afpersing man uit Budel-Schoot