Zondag 17 december sfeervolle kerstmarkt in het witte stadje Thorn

THORN – De Kerstmarkt in Thorn is de laatste 24 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest sfeervolle in Midden-Limburg. De monumentale kasteelhoeve De Grote Hegge en de Harmoniezaal in de Bogenstraat, inclusief de straten ertussen, zijn volledig in kerstsfeer ingericht.

In de meer dan 75 stands kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstdecoraties, handgemaakte sieraden, antiek, speelgoed uit oma’s tijd, vogelhuisjes, luxe kerstcadeaus, keramiek, berkenhouten tuindecoraties, brocanterieën en nog veel meer.

Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels, overheerlijke oliebollen en nog veel meer. Klik hier voor het programma.

Kerstmarkt Thorn
Zondag 17 december 2017 
van 11.00 tot 17.00 uur.
Entree: 3 euro (kinderen tot 12 jaar gratis)

Vorig artikelMgr. Hub Schnackers gekozen tot administrator van het bisdom Roermond
Volgend artikelSint bezoekt RKSVO