Wafelverkoop in de kantine van RKSVO

OSPEL – Mijn naam is Janou Coumans. Ik ben 16 jaar en ik zit in 5VWO op het College in Weert. Jullie kunnen mij kennen als kantinemedewerkster van RKSVO.

ZATERDAG 9 EN ZONDAG 10 DECEMBER WAFELVERKOOP IN DE KANTINE VOOR GLOBAL EXPLORATION

In de zomer van 2018 ga ik samen met 31 andere leerlingen drie weken door China reizen om kennis te maken met de cultuur en levenswijze in dit land. We komen in contact met lokale leeftijdsgenoten en zullen samen met hen werken aan de uitvoering van uiteenlopende goede doelen.

De reis wordt georganiseerd door Stichting Global Exploration. Zij hebben als doel om jongeren de wereld, met in het bijzonder ontwikkelingslanden, te laten ontdekken. Om deze reis te maken zal ik €1800,- sponsorgeld moeten verzamelen.

Als je mij wilt sponsoren, graag! Je kunt een mailtje sturen naar [email protected].

Alvast bedankt!

Lees ook:

Reis Janou Coumans naar China

Vorig artikelSint bezoekt RKSVO
Volgend artikelRksvo D1 kampioen !