Sint bezoekt RKSVO

OSPEL – Via rksvo.nl – Vrijdag 1 december heeft Sinterklaas met 2 Pieten een bezoek gebracht aan RKSVO. De spelers van JO9 en de JO9-mini’s zijn de avond gestart met spelletjes. Aansluitend werd de kinderen een verhaal voorgelezen en na het horen van diverse live gezongen Sinterklaasliedjes kwam Sinterklaas met zijn Pieten de kantine binnen.

De kinderen én de ouders hebben een aantal opdrachten uitgevoerd; er werden voetbaltrucs geshowd en actief voetballende ouders bewogen zich soepel onder de staf van Sinterklaas door. Adrie Schreurs en Dennis Vaes probeerden een liedje te zingen met ieder 10 pepernoten in hun mond en de kinderen deden goed hun best om een pepernoot vooruit te blazen. Ook stelde Sinterklaas nog wat quizvragen.

De winnaars van de spellen, Lars Beerens, Diego Caris, Sef Dielissen, Dean Konings en leider Peter Koolen, kregen van Sinterklaas een prijs overhandigd. Ook de winnaar van het pepernotenblaasspel, Amber Matheij, kreeg een prijs van Sinterklaas.

Aan het einde van de avond kregen de kinderen een cadeautje van Sinterklaas en namens RKSVO ontvingen alle kinderen een snoepzak. Het was een gezellige avond.

Organisatie en leiders bedankt voor jullie hulp!

Klik hier voor meer foto’s

rksvo.nl

Vorig artikelZondag 17 december sfeervolle kerstmarkt in het witte stadje Thorn
Volgend artikelWafelverkoop in de kantine van RKSVO