Wedstrijdverslagen MEOS Handbal

NEDERWEERT/OSPEL- Gisteren s tond de derby Rapiditas – MEOS op het programma. De opdracht was ons eigen spel te spelen en de punten mee naar Nederweert te nemen.

We begonnen sterk en de eerste goals waren voor ons. Maar al snel wist Rapiditas ook te scoren en bleef het verschil klein. Verdedigend lieten we steekjes vallen, waardoor we niet konden uitlopen. Met een stand van 11-15 gingen we de rust in. In de tweede helft moesten we meer van afstand gaan schieten en de dekking dicht houden. Dit lukte aardig in het begin, waardoor de voorsprong groter werd. De dekking werd echter weer slordiger en Rapiditas wist vooral veel vanuit de hoek en snelle breaks te scoren. De voorsprong bleef voor ons, omdat wij gelukkig ook bleven scoren. Na een wedstrijd met pieken en dalen nemen we de punten mee naar Nederweert met een eindstand van 27 – 30. Deze week gaan we ons weer voorbereiden de volgende wedstrijd. Zaterdagavond staat SVM op het programma, een ploeg die we niet moeten onderschatten. We zien jullie graag om 20:15 in de sporthal in Nederweert.

DAMES 2

Vandaag wilden we de eer voor Antoon hoog houden, want we moesten tegen zijn oude ploeg die dames van Niobe. We lieten meteen een paar mooie aanvallen zien, maar de afronding liet te wensen over. We kwamen wel op voorsprong, maar we bleven steeds steken op maximaal 2 doelpunten uitloop. We gingen de rust in met 13-15. In de 2e helft kregen we het moeilijk, we waren snel maar ook te gehaast en daardoor waren er een paar slordige fouten. Het werd spannend want we gingen gelijk op. Uiteindelijk werd het een gelijke stand van 25-25. Jammer, er had meer in gezeten. Thuis gaan we de punten pakken!

Vorig artikelGlasvezel in buitengebied Midden-Limburg dichterbij
Volgend artikelGemeenten hebben vertrouwen in Keyport 2020