Oecumenische kerstsamenzangdienst Bethelkerk

Zo is het geworden: 1974. Met 'Bethelkerk' als nieuwe naam.

WEERT – Al weer voor de 15e keer organiseert de oecumenische werkgroep Weert een kerst(samen)zangdienst. De viering vindt plaats in de sfeervolle en intieme Bethelkerk, Maaspoort 30 in Weert op zondag 17 december om 16.00 uur.

In deze viering staat het samen zingen van bekende kerstliederen centraal.
Daarnaast wordt het Kerstevangelie gelezen en kunt u luisteren naar mooie gedichten en (koor-)muziek. Muzikale medewerking wordt dit jaar verleend door het Bethelkoor o.l.v. Jefta van Garderen en Zanggroep Vocus o.l.v. Marijke Berkers. Zij worden op de piano begeleid door Marius Reijnoudt. Daarnaast zullen ook Joanne Matsinger-van de Lustgraaf (piano) en Janneke Verspagen (dwarsfluit) een muzikale bijdrage leveren.

Na afloop van de dienst is iedereen van harte uitgenodigd om bij (warme) chocolademelk met kerstbrood nog even gezellig samen te zijn.

Vorig artikelGezamenlijk theaterbezoek van serviceclubs en statushouders
Volgend artikelWethouder Van Eersel: A2 moet gedotterd worden