Heren 1 HV Weert gaat als 4e de winterstop in

WEERT – De hockeymannen van Weert speelden zondag hun inhaalwedstrijd in Boxtel tegen MEP. Aanvankelijk zou er in Weert gespeeld worden, maar de velden waren wederom niet bespeelbaar.

Mep, dat 1 punt meer had dan Weert voor aanvang, begon sterk aan de wedstrijd. Een foutje in de defensie bij Weert leverde de 1-0 op. Na de 1-0 begon Weert beter te hockeyen. Via een mooie aanval bezorgde Thomas van Waesberge de bal bij Pim Hendriks die de 1-1 maakte. Vlak voor rust maakte Mep de 2-1 waardoor Weert alsnog met een achterstand ging rusten.

Na de pauze begon Weert erg goed, en via een strafcorner maakte Maarten van der Harst de 2-2. Weert hield het betere van het spel en dit leverde nog een aantal kansen op. 10 minuten voor tijd werd de 2-3 uiteindelijk gemaakt door Dominic Vaes op aangeven van Sjors Kessels. In de laatste 10 minuten werd het nog even spannend maar Weert wist de overwinning over de streep te trekken. Weert gaat als 4e de winterstop in.

Deze week een mini interview met Thomas van Waesberge.