1ste Lustrum voor Kerstmarkt Thomashuis Ospeldijk

OSPELDIJK –  Vrijdag 15 december wordt er voor de vijfde keer een gezellige kerstmarkt georganiseerd op het plein van het Thomashuis Ospeldijk. De markt begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur. 

Maria, Jozef en het kindje Jezus hebben wederom onderdak gevonden in een stalletje in Ospeldijk. Schutterij St. Odilia zorgt weer voor de warme chocomel, glühwein, thee, koffie en de vers gebakken wafels. Diverse hobbyisten en plaatselijke ondernemers bieden u graag hun eigengemaakte/ingekochte artikelen aan.

Ook de Kerstman brengt wederom een bezoek aan Ospeldijk. Dit jaar de muzikale ondersteuning van de Fam v/d Broek uit Geldrop. Tevens is er een loterij met mooie prijzen gesponsord door o.a. de deelnemers van de markt, vrienden van het Thomashuis Ospeldijk en sponsoren. Om 21.00uur starten we met de trekking van de loterij met prachtige prijzen.

De opbrengst van de loterij komt dit jaar ten goede aan een duofiets voor de bewoners van het Thomashuis. Een groot gedeelte is gesponsord door het Dr. C.J. Vaillant Fonds , een Goede doelen Fonds van de Landelijke Vereniging van Crematoria.
Dr. C.J. Vaillant Fonds heeft een groot aantal goede doelen en waardevolle initiatieven ondersteunt. Voor meer info ga naar >>

Donaties voor de duofiets kunt u tijdens de kerstmarkt in de speciale brievenbus doen of voor/tijdens/na de kerstmarkt storten op: NL77ABNA 0459844164 t.n.v. J.T.H.M. Smeets Thomashuis Ospeldijk o.v.v. duo fiets.

We hopen u allen vrijdag 15 december te mogen ontmoeten bij de vuurkorf op het Thomasplein in Ospeldijk, Moostdijk 1.

Meer info: [email protected]

Vorig artikel3 december 1571: Confiscatie van geld
Volgend artikelActiviteiten in Groote Peel december 2017