Wist je dat?

OSPEL – Via rksvo – … de internetverbinding in de kantine nu een grotere bandbreedte heeft, waardoor de snelheid van de verbinding sterk verbeterd is?

… het programma en de uitslagen sinds kort automatisch op de website worden gezet via een zogenaamde “Club.data” verbinding met voetbal.nl?

… dit seizoen de wedstrijden gelijk zijn getrokken van alle teams (jeugd en senioren)? Alle teams in dezelfde weekenden spelen, waar dit vorige seizoenen niet zo was?

… de wedstrijden van RKSVO 1 niet hiermee synchroon lopen, omdat zij in totaal meer competitiewedstrijden spelen dan de andere (senioren)teams?

… door de latere start van de competitie het einde van dit voetbalseizoen ook later is?

… als gevolg hiervan het jeugdkamp EF (weekend van 9 en 10 juni 2018) en de familiedag (zaterdag 16 juni 2018) 2 weken later worden gehouden dan voorgaande jaren?

… de Doospelse Derby wél op de vertrouwde eerste vrijdag van juni is blijven staan?

… de KNVB heeft aangegeven dat ook in het seizoen 2018/2019 later wordt gestart met de competitie, vanwege de positieve reacties die ze hierop hebben gehad?

… we een nieuw emailadres hebben voor informatie voorziening via de website, facebook en af en toe ook via email: [email protected]

… je zelf ook “Wist-je-datjes” kunt opsturen naar [email protected]? Deze na goedkeuring worden geplaatst in de “Wist je dat-rubriek” op de RKSVO-site?

www.rksvo.nl

Vorig artikelHoofdtrainer Richard van de Kerkhof en Merefeldia samen verder
Volgend artikelDansmiddag in Ospel