‘Op weg naar Kerst’ Advent Carols in de Paterskerk

WEERT – Op zondag 10 december a.s. vindt er om 16.30 uur een Advent Carols dienst plaats in de Paterskerk, Biest 43, Weert. Deze dienst is de eerste in zijn soort in Weert en is gebaseerd op de Engelse Advent Carol Service, die traditioneel gezongen wordt op de eerste zondag van de Advent (de 4 weken voor Kerst).

Capella Sine Vinculis, het koor dat al eerder Choral Evensongs zong in de Paterskerk, zal de Adventslezingen omlijsten met prachtige koormuziek van o.a. Bach, Palestrina en Victoria en er zullen ook adventsliederen door allen meegezongen kunnen worden. Capella Vinculis staat onder leiding van Bea van der Kaaij en bestaat uit leden van het gezin van der Kaaij aangevuld met bevriende zangers. Organist is Klaas Doornbos en de voorganger is de gardiaan van de minderbroeders franciscanen Gerard Heesterbeek Ofm. Na afloop kunt u genieten van gluhwein met versnaperingen.

Vrijwillige bijdragen zijn welkom voor het onderhoud van de Paterskerk en om de kosten te dekken.

Vorig artikelMLA op Vrijdag: Gast van de burgemeester
Volgend artikelFietser overleden na aanrijding