Voetbalclinic in de Special Sportmix in Nederweert

NEDERWEERT – Zaterdagmiddag 25 november mochten we in Sportcentrum De Bengele ongeveer 25 enthousiaste verstandelijk beperkten ontvangen die kennis kwamen maken met het spelletje voetbal in het kader van de special sportmix.

Na de warming-up in de vorm van “hoofd-schouder-knie en teen”, gegeven door Nicole Idema, waren alle deelnemers klaar voor de voetbalclinic. Jos Vaes en Ton Vaes namen de jongeren voor hun rekening met diverse techniekvormen, spellen en natuurlijk een partijvorm! De oudere, minder mobiele deelnemers gingen kegelvoetballen, penaltys nemen en een partijtje voetballen. Halverwege was er een lekker hapje fruit voor iedereen, hierna was iedereen uitgerust om de clinic weer te hervatten! Rond half vier ging iedereen weer huiswaarts.

De deelnemers hebben veel plezier beleefd aan deze middag. Deze voetbalclinc werd georganiseerd door “werkgroep een leven lang” (onder andere vertegenwoordigd door Myrna van der Weerden) in samenwerking met Merefeldia. Ook waren er meerdere vrijwilligers aanwezig die mee hebben geholpen. Allen bedankt voor jullie inzet!

Klik hier voor meer foto’s.  Via Merefeldia.nl

Vorig artikel30 november 1944: Generaal Dwight. D. Eisenhower op bezoek
Volgend artikelEigenaar aangetroffen motor heeft zich gemeld