Merefeldia met gemak voorbij Maarheeze

NEDERWEERT – Na drie thuisnederlagen heeft Merefeldia eindelijk weer eens gewonnen. Voor eigen publiek werd er met 3-0 gewonnen van Maarheeze. Glenn Versluis, Jay Stals en Ken Boonen waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.

Maarheeze begon de wedstrijd brutaal en de eerste tien minuten had Merefeldia de organisatie niet op orde om te kunnen anticiperen op de twee voorwaartsen van de bezoekers. Na de openingsfase namen de geelzwarten het heft stevig in handen en werd Maarheeze bij vlagen zoek gespeeld. Binnen drie minuten leidde dit tot twee prima treffers. Glenn Versluis en Jay Stals waren de doelpuntenmakers. Merefeldia kreeg daarna kans op kans, maar het was telkens erg slordig in de afronding. De 2-0 ruststand was een magere afspiegeling.

Na de thee zagen we een gezapige pot. Maarheeze kon niet en Merefeldia drukte het gaspandaal iets minder in. Echter wist het binnen het uur de voorsprong met nog een doelpunt uit te breiden. Invaller Ken Boonen verraste doelman Geurts met een laag en bekeken schot: 3-0. Na 75 minuten mocht de 16-jarige Bjorn Vaes voor het eerst zijn opwachting maken. Na Sten Tullemans Merefeldia’s tweede debutant dit seizoen.

Aanstaande zondag speelt Merefeldia weer een uitwedstrijd. In Helmond wacht dan de confrontatie met Sportclub Helmondia. We hopen wederom op veel steun van onze trouwe supporters!

Via merefeldia.nl

Vorig artikelVoor je computercursus naar de bieb
Volgend artikelHardloopevenement De Halve Marathon van Ell