Man aangehouden voor illegaal vuurwerk

MEIJEL- Via politie.nl- We hielden maandagavond 27 november in zijn woning in Meijel een man aan na het aantreffen van enkele tientallen kilo’s illegaal vuurwerk. Op een locatie in Liessel werden nog eens 120 mortierbuizen gevonden.

In verband met aanwijzingen dat in een woning aan de Rijtakker in Meijel illegaal vuurwerk aanwezig zou zijn, hebben wij maandagavond een onderzoek ingesteld. In het pand en in de auto van de bewoner troffen we illegaal vuurwerk aan. In totaal ongeveer 40 kilo. Op een andere locatie in Liessel vonden we nog ruim 120 mortierbuizen. Tijdens de doorzoeking van de woning in Meijel werden ook nog henneptoppen gevonden en twee zakjes met wit poeder. Het vuurwerk en de drugs zijn in beslag genomen. De verdachte is aangehouden voor verder onderzoek. Na verhoor werd hij vrijgelaten. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat doorgestuurd wordt naar het Openbaar ministerie.

Weet of vermoed je dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Meld dit bij de politie 0900-8844.

Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Vorig artikel50.000 duurzame koffiebekertjes voor Weert
Volgend artikel29 november 1944: Te weinig terug gebracht