Voor je computercursus naar de bieb

WEERT – Heb je een computer, laptop of tablet en wil je daar beter meer leren omgaan? Er starten weer nieuwe cursussen bij Bibliocenter in december en januari.

Schrijf je in voor een basiscursus Windows 10 of een cursus werken met mappen en bestanden en de iPad. Wil je iets doen met al je mooie foto’s? Volg dan de cursus fotobewerking op de PC of de cursus fotoboek maken.

SeniorWeb en Bibliocenter werken samen in een veelzijdig aanbod voor beginners en gevorderden in Weert en Stramproy. Kleinschalig, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Meer informatie en aanmelden voor de cursussen via www.bibliocenter.nl.

De cursussen worden gegeven bij Bibliocenter Weert of Stramproy. Je werkt in een klein groepje en je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Er wordt tijdens de lessen gebruikgemaakt van een beamer om de verrichtingen op de computer toe te lichten. Elke cursist kan beschikken over een eigen laptop. Bij de eerste les ontvang je het bijbehorende lesboek. Als je voldoende lessen hebt bijgewoond krijg je aan het einde van de cursus een certificaat. Een les duurt 1 uur en 40 minuten, inclusief een kleine pauze.

Vorig artikel28 november 1968: Sleuteloverdracht
Volgend artikelMerefeldia met gemak voorbij Maarheeze