Nieuws uit de bestuurskamer Merefeldia

NEDERWEERT- Via merefeldia.nl -Bericht uit de bestuurskamer: Verlichting voor veld 3, nieuwe secretaris en doorgroei van de organisatie.

Veld 3 wordt helemaal verlicht.
Nadat al eerder is besloten om veld 3 gedeeltelijk te verlichten is nu besloten om zo snel als mogelijk het gehele veld 3 te verlichten. Zoals nu de verwachting is zal de verlichting in januari 2018 geplaatst worden. Omdat veld 3 een wedstrijdveld is mag alleen de jeugd onder 15 jaar op dit veld trainen. Hiermee ontlasten we de zwaar belaste trainingsvelden.

Nieuwe secretaris.
Kevin Bax is ad interim secretaris sinds 17 november 2017. Kevin neemt de functie over van Joep Gommans. Kevin wordt voorgedragen als bestuurslid Secretaris tijdens de eerstvolgende algemene Ledenvergadering. Wij wensen Kevin veel succes en plezier in deze functie.

Doorgroei van de organisatie.
De bestuursfuncties Clubhuis en Sponsoring zijn volgens het organisatie-ontwikkelingsplan inmiddels opgeheven. Geert Maes zal vanuit zijn rol als kantine manager in de functionele lijn met bestuurders communiceren. Dat geldt ook voor Rob Korsten. Rob gaat verder als voorzitter van de sponsorcommissie.
We bedanken Joep, Rob en Willem-jan Mollemans voor hun werk als bestuurslid. Het is fijn dat zij via andere vrijwilligersfuncties verbonden blijven aan onze vereniging.

Via merefeldia.nl

Vorig artikel25 november 2012: Filantroop Egbert Raatjes
Volgend artikelSinterklaas bezoekt RKSVO