Inbrekers aangehouden in Maasbracht

MAASBRACHT – In de nacht van woensdag op donderdag rond 02.20 uur werd er ingebroken in een woning aan de Molenweg in Maasbracht. De bewoners waren niet thuis maar kregen via hun alarmsysteem een melding dat er mogelijk ingebroken werd in hun woning.

Zij belden meteen 112 en toen de politie arriveerde troffen zij de inbrekers even verderop in de straat aan. Een van de 2 inbrekers trachtte te voet weg te vluchten. Na een korte achtervolging werd hij alsnog in de kraag gevat. Beide verdachten zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek loopt nog.

Getuigen gezocht.
De politie is nog op zoek naar getuigen en naar bewoners uit de omgeving van de Molenweg die ons aan camerabeelden kunnen helpen waarop de inbrekers mogelijk te zien zijn.

De aanhouding van deze verdachten kwam tot stand door een mooie samenwerking tussen de bewoners, de collega’s van de politie Echt en de collega’s van de politie Roermond.

Via politie Facebook

Vorig artikelSinterklaas bezoekt RKSVO
Volgend artikelPolitiehelikopter zoekt gewonden na ongeval