Fietsenzaak in Nederweert leeggeroofd

NEDERWEERT – Via Limburger.nl –  Dieven hebben in een gloednieuwe fietsenzaak in Nederweert vijftig kostbare racefietsen en mountainbikes gestolen. De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag.  Eigenaar Erwin Bakker schat de schade op ruim 200.000 euro. 

Lees verder bij de bron De Limburger

Eigenaar Erwin Bakker van Bakker Racing Products op Facebook ”Onze winkel is op een zeer professionele manier leeg geroofd, kom je Wilier, Ridley, Stevens tegen met een onmogelijke prijs laat het ons a.u.b weten. Wij alle zijn behoorlijk aangeslagen, onze klantenservice is nog gewoon bereikbaar. Althans wij doen ons best”.

Foto’s via Facebook

Vorig artikelKakelspektakel in Nederweert-Eind afgelast
Volgend artikelSelectiespelers Merefeldia verzorgen jeugdtrainingen