Dorpsraad Laar niet even enthousiast over ontwikkelingen Kampershoek 2.0

LAAR – Via Dorpsraad Laar- Met de komst van de ambulancepost, twee megahallen van de Heylen Groep, de grote hal van Focus (alle drie distributiecentra) en de aangekondigde bouw van het Van der Valk hotel met bioscoop etc. begint het plan serieuze vormen aan te nemen.

De dorpsraad Laar is niet even enthousiast over alle ontwikkelingen en zal waar nog mogelijk proberen de belangen van de inwoners van Laar te behartigen.

Verpachten en verkopen van industriegrond door de gemeente is goed voor de schatkist en de werkgelegenheid, maar mag niet ten koste gaan van het woongenot van aanwonende belastingbetalers van Weert en tegenstrijdig zijn met eerdere toezeggingen vanuit de gemeente Weert. Ook het afkopen van een molenbiotoop, door een gemeente die zo pronkt met haar molens, roept de nodige vraagtekens op.

De dorpsraad Laar zal het proces nauwgezet volgen.
Enkele foto’s van de werkzaamheden die nu al plaats vinden in Kampershoek.

Tekst en foto’s via Dorpsraad Laar

Vorig artikelProvinciale aandacht voor leegstandsaanpak Cranendonck
Volgend artikelTweede ‘Vinyl –Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer