Conny Beenders-van Dooren lijsttrekker voor DUS Weert

WEERT –  De onafhankelijke politieke beweging DUS Weert heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt om met een mooie kandidatenlijst te komen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens de recent gehouden ledenvergadering is met groot enthousiasme oprichtster en huidig raadslid, Conny Beenders van Dooren, gekozen als lijsttrekker.

Tegelijkertijd is de kandidatenlijst aangevuld met kandidaten die hun sporen in de Weerter gemeenschap hebben verdiend en die vol overtuiging staan voor de uitgangsprincipes van DUS Weert.

Dezelfde avond hebben de leden het actieprogramma met de slogan DUS Weert, Doet het anders, vastgesteld. Een dynamisch programma, niet alleen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018, maar ook met een blik naar de toekomst. Het actieprogramma ademt ambitie uit, maar gaat vooral uit van de wensen en ideeën van de Weerter samenleving, want daar staat DUS Weert voor. De afgelopen jaren heeft het raadslid Conny Beenders – van Dooren vaak deze stem laten horen en daar bouwt DUS Weert vanzelfsprekend op door.

Dit actieprogramma zal vanaf begin december op de website van DUS Weert (https://dusweert.nl/dusweert/) te lezen en te downloaden zijn.

De kandidatenlijst van DUS Weert voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 ziet er als volgt uit:

Nr. 1   Conny Beenders – van Dooren – Lijsttrekker.

Nr. 2   Piet Scholten.

Nr. 3   Rob van Dooren.

Nr. 4   Mieke Marechal – Wolter.

Nr. 5   Peter Weekers.

Nr. 6   René van Asch.

Nr. 7   Najat Karime.

Nr. 8   Peter Ramaekers.

Nr. 9   Stan Hulsbosch.

Nr. 10 Ilham Cherkaoui

Nr. 11 Peter van Akkerveken.

Nr. 12 Nog niet bekend

Nr. 13 Huub van den Brand

Nr. 14 Judy Tangande

Vorig artikelMLA op Vrijdag: Nieuw cultureel plein in het centrum van Weert
Volgend artikelBrand aan de Serviliusstraat