Verdachten aangehouden voor diefstal caravan Nederweert

NEDERWEERT –  Via politie Facebook- Vanmorgen ontvingen wij een melding van een mogelijke inbraak aan de Smisserstraat in Nederweert. Door de melder werd gezien dat 3 personen een perceel op renden nadat zij de poort hadden opengebroken. Deze personen zouden een groene jeep bij zich hebben.

Hierop zijn wij direct met meerdere patrouilles ter plaatse gegaan. Op de Venloseweg in Nederweert zagen we dat een caravan zonder kentekenplaat werd voortgetrokken. Toen we de combinatie inhaalden zagen we dat de caravan werd voortgetrokken door een groene jeep.

De combinatie werd op de Venloseweg stilgezet. De vier inzittenden, mannen uit Ierland in de leeftijd tussen de 20 en 45 jaar werden aangehouden ter zake diefstal door middel van braak/verbreking in vereniging en zijn ingesloten voor verder onderzoek.

De caravan bleek vanaf het adres aan de Smisserstraat weggenomen.

Het onderzoek loopt.

Wij willen de melder bedanken voor de alerte melding!

Vorig artikelIn memoriam: kunstenaar Wil Leenders is overleden
Volgend artikelWoninginbrekers aangehouden in Maasniel