Slakkenhuys in Ospel partnerbedrijf van de HAS

OSPEL – Sinds gisteren zijn wij officieel een partnerbedrijf van HAS Hogeschool. Dat betekent dat wij diverse projecten en/of opdrachten aan de studenten kunnen voorleggen, in de vorm van stages en project. Daarnaast vertellen wij de studenten graag meer over wat wij doen in de vorm van workshops en bezoeken.

In de afgelopen jaren hebben wij al 4 studenten van de HAS mogen begeleiden en uitdagen met diverse stageopdrachten, deze studenten volgde onder andere de opleiding Food Innovation – HAS Hogeschool Venlo.

Iedere dag opnieuw zijn wij bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe methodes en concepten die te maken hebben met agro, food en marketing. Daar betrekken wij graag studenten bij! Een stage bij of opdracht van ‘t Slakkenhuys klinkt gemakkelijker dan dat het is, want er is weinig tot geen vergelijkingsmateriaal en zal je dus goed ‘out of the box’ moeten kunnen denken.

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking!

Ps. Voor de periode februari tot en met juni zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)!

Vorig artikel11e editie Van Horne Unplugged in nieuwe aula Philips van Horne
Volgend artikelVeteranen 1 wint met glans 1e periodetitel