Nominatie ‘De orde van de Gouw Kukelu’

NEDERWEERT -EIND – Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan één persoon of aan één groepering die zich gedurende geruime tijd ingezet heeft of zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het Vastelaovund-j gebeuren binnen Nederweert-Eind in de ruimste zin van het woord. Deze onderscheiding is de hoogste onderscheiding van K.V. “De Piepkukes”.

“DE ORDE VANNE GOUWE KUKELEKU” 2018

“RODE ONDERSCHEIDING”
Deze onderscheiding wordt uitgereikt ter stimulering van het Vastelaovund-j gebeuren binnen Eind. De onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich voor het Vastelaovund-j gebeuren inzetten/ingezet hebben.

VOORDRACHT:
Groeperingen of personen die een betrekking hebben met het Vastelaovund-j gebeuren in Nederweert-Eind kunnen een persoon of groepering, gemotiveerd schriftelijk, voordragen bij het secretariaat van de carnavalsvereniging tot uiterlijk 15 december 2017.
Per e-mail: [email protected]
Per post: KV de Piepkukes, t.a.v. Vuistbijl 14 6034 PG, Nederweert-Eind
Deze voordracht blijft echter een advies; de uiteindelijke keuze wordt gemaakt door het bestuur van K.V. de Piepkukes.

UITREIKING:
De uitreiking van beide onderscheidingen zal plaatsvinden tijdens de bonte avonden, gehouden op 5 en 6 januari 2018 in de Reigershorst te Nederweert Eind.

Vorig artikelWoning brandt af door hennep-verdachte aangehouden
Volgend artikelNatuurlijke buitenspeelplaats bij Buitencentrum De Pelen