Natuurlijke buitenspeelplaats bij Buitencentrum De Pelen

OSPELDIJK – Er wordt hard gewerkt aan de aanleg van een superleuke natuurlijke speelplek bij Buitencentrum De Pelen – De Groote Peel Waarom? Omdat natuurbezoek dan nog aantrekkelijker wordt voor gezinnen met kinderen. Voor de realisatie van dit project moeten we via Crowdfunding geld verzamelen (de helft hebben we zelf).

Wil jij ons helpen? Elke euro is welkom. Zou super zijn als we dit project kunnen realiseren. Bedankt alvast!  Ga hier >> naar de website 

Marijke Vaes: ”Wow, had ik even niet gespiekt, staat er ineens een flink bedrag op ons mooie project. Super! Bedankt ‘jonge ondernemers nr. 68’ 🙂 We zijn weer een stapje dichter bij een mooie natuurlijke buitenspeelplaats bij Buitencentrum De Pelen – De Groote Peel.”

Vorig artikelNominatie ‘De orde van de Gouw Kukelu’
Volgend artikelSpeelkoffers en XL-spelen in Hamont-Achel nu ook te leen voor zorginstellingen en benefietacties