Informatieavond over glasvezel buitengebied

REGIO – Op maandagavond 27 november 2017 van 19.00 uur tot 21.00 uur organiseert de Provincie Limburg een informatiebijeenkomst voor inwoners en bedrijven in het buitengebied van Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas en Weert over de mogelijkheden voor glasvezel in het buitengebied.

Recente ontwikkelingen

Op deze avond ontvangt u informatie over de stappen die tot nu toe zijn gemaakt in het proces om te komen tot snelle Internetverbindingen in het buitengebied. Ook wordt vooruitgekeken naar de acties die de komende maanden volgen om uiteindelijk snelle internetverbindingen aan te kunnen leggen. Uiteraard is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht voor deze bijeenkomst en kan tot 26 november 2017 met het online formulier >> of telefonisch 043 – 389 78 57 bij de provincie Limburg. (Tijdens kantooruren van 08.30 uur tot 16.30 uur.)

U bent van harte welkom in De Bombardon aan de Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen.

Woont u in het buitengebied en heeft u al een glasvezel- of of coax-aansluiting dan is deze informatiebijeenkomst niet voor u bedoeld.

Lees ook:

Komt er dan toch glasvezel in buitengebied?

Vorig artikel22 november 1877: Met dank aan Cecilia
Volgend artikelGulle gevers voor actie ‘Same sterk vör oos kerk’