Gemeente Leudal neemt nieuwe telefooncentrale in gebruik

LEUDAL – De gemeente Leudal neemt volgende week dinsdag een nieuwe telefooncentrale in gebruik. Met deze nieuwe centrale beschikt de gemeente over moderne techniek en méér mogelijkheden om de telefonische dienstverlening aan burgers, bedrijven en ondernemers verder uit te breiden.

Introductie kost keuzemenu
De gemeente ontvangt dagelijks vele telefoongesprekken. Om deze gesprekken goed en snel te kunnen behandelen introduceren we een kort keuzemenu. In slechts enkele stappen kunnen inwoners zelf gemakkelijk een keuze maken. En natuurlijk krijgen zij altijd een medewerker aan de lijn.

Tijdelijk minder bereikbaar
In verband met de overgang van de oude naar de nieuwe telefooncentrale kan de telefonische bereikbaarheid van het gemeentehuis en de medewerkers op dinsdagmiddag 28 november gedurende een korte periode minder goed zijn.

Vorig artikelSpeelkoffers en XL-spelen in Hamont-Achel nu ook te leen voor zorginstellingen en benefietacties
Volgend artikel11e editie Van Horne Unplugged in nieuwe aula Philips van Horne