Nieuw kantoor in Weert: De Peel Letselschade Advocaten

WEERT – Tegenover het NS-station in Weert is een nieuw advocatenkantoor gestart ‘De Peel Letselschade’. De Peel Letselschade Advocaten is opgericht door Bob Leemhuis en Faro Sobczak, een Brabantse en een Limburgse letselschadeadvocaat.

Na gewerkt te hebben bij advocatenkantoren in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, hebben Bob Leemhuis en Faro Sobczak zich gevestigd aan het Stationsplein in Weert. Vanuit Weert behartigen zij de belangen van letselschade slachtoffers uit de regio Limburg en Brabant.

Kleinschaligheid is de kracht van hun kantoor met als missie: zorgen dat slachtoffers krijgen waar zij recht op hebben! De advocaten van De Peel Letselschade maken daarbij gebruik van het door hen opgebouwde landelijke netwerk van medisch specialisten, wetenschappers, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen om uw belangen optimaal te behartigen.

De Peel Letselschade heeft twee kerntaken:

  • Het zorgen voor maximale compensatie voor slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten. Zo krijgt u waar u recht op heeft.
  • Het helpen van bedrijven met het verhalen van de loonschade die zij lijden in gevallen waarin werknemers door een ongeval (deels) arbeidsongeschikt zijn geraakt

In het nieuwe Zakenblad Weerterland en Cranendonck een uitgebreid interview met de heren. (Verschijnt op vrijdag 22 december a.s.).

Vorig artikelOproep: ondernemers gezocht voor rubriek ‘Starters’ in Het Zakenblad
Volgend artikelBedrijventerrein in Haelen opnieuw gekwalificeerd