11e editie Van Horne Unplugged in nieuwe aula Philips van Horne

De 11e editie ‘Van Horne Unplugged’ vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 december 2017 in de vernieuwde aula van de Philips van Horne Scholengemeenschap in Weert. De avond begint om 19:30 uur. Kaarten kosten slecht € 2,50 (inclusief 1 consumptie) en zijn te reserveren via [email protected] of te koop op de avond zelf aan de avondkassa bij de ingang. Dit jaar wordt het een speciale uitgave. Naast de vele verschillende optredens is Unplugged ook in een nieuw jasje gestoken.

Weg zijn het oude vertrouwde podium en de zitkuil; Unplugged is het eerste grote evenement in de nieuwe aula na de grote verbouwing van het afgelopen jaar. Wat is gebleven zijn de gezellige sfeer en de goede muziek.

Drie Weerter scholen
Philips van Horne Unplugged is een akoestisch festival, dat een eigen plaats heeft verworven naast het jaarlijkse Muziekgala in het Munttheater en het fameuze Van Horne Pop in Muziekcentrum De Bosuil.

Het is het derde ‘podium’ binnen de school waar leerlingen van de drie Weerter LVO scholen hun muzikale kwaliteiten kunnen tonen. Wat in 2007 voorzichtig begon als een kleinschalige avond met akoestische muziek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de muzikale hoogtepunten op de activiteitenkalender. Verschillende muziekstijlen komen aan bod: van ballads tot rock en pop.

Van Horne Unplugged is niet alleen toegankelijk voor (oud) leerlingen, personeel en ouders van Het Kwadrant, Het College en de Philips van Horne maar ook belangstellenden uit de regio Weert zijn van harte welkom.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Vorig artikelGemeente Leudal neemt nieuwe telefooncentrale in gebruik
Volgend artikelSlakkenhuys in Ospel partnerbedrijf van de HAS