Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand zelf in de spotlights

Michiel Hendriks

WEERT – Zaterdagavond was Michiel Hendriks uit Weert te zien in het tv-programma ‘Sorry voor Alles’ op NPO1. In het tv-programma met presentator Jan Smit was te zien dan Michiel een maand lang in de gaten was gehouden met verborgen camera’s.

Vrienden, familie, de ouders en partner Ruud Teunissen zaten in het complot evenals zijn grote idool Karin Bloemen. Michiel maakte allemaal vreemde situaties mee. Zo moest Michiel zijn grootste angst -die voor ratten- zien te overwinnen, werd hij aangezien voor een Russische wereldster en zag hij zijn vader in de gevangenis belanden.

Zaterdagavond stemden royaal 746.000 mensen af op het tv-programma, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Hendriks is in het dagelijkse leven leraar en Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand bij de Gemeente Weert.

Bekijk hier de uitzending

Vorig artikelVersleten heup of knie, ben ik aan een prothese toe?
Volgend artikelMaarten Truyen (uit Kinrooi) opnieuw kandidaat trouwshow van Gordon