Sinterklaas ingehaald in Ospel met Tuk Tuk taxi’s

OSPEL – Dit jaar reden Sinterklaas en zijn Pieten per Tuk Tuk taxi’s en een Riksja naar Ospel. Er was iets fout gegaan in Ospel bij de intocht aldus Sinterklaas, zodat hij dit jaar zelf het vervoer maar had geregeld. En dus niet afhankelijk hoefde te zijn van andere vervoerders.

Sinterklaas zat met zijn Pieten te eten bij een Chinees restaurant en zag daar Tuk Tuk taxi’s staan. De Chinese eigenaar vond het goed dat Sint die gebruikte om naar Ospel te komen. Eenmaal in de Haaze-Hoof aangekomen bleek dat de hoofdpiet niet het Boek van Sinterklaas had meegenomen maar een Chinese Menukaart.

Sinterklaas en de hoofdpieten hadden ook nog een persoonlijke boodschap.

Het chinees restaurant werd gebeld en er werd bevestigd dat het dikke boek van Sinterklaas inderdaad nog in het restaurant lag en dat hij het boek wel even zou brengen. Zo kwam alles toch nog goed en werd de Sint weer groots ingehaald.

Ospel Actueel/MLA       Sint Nicolaas Comité 

Mede mogelijk gemaakt door Phicoop/COOP Ospel, Visound en Hoeve Sam Sam

Vorig artikelBotsing op de Ringbaan-Noord
Volgend artikelIndustriebrand in Stramproy