Uitbreiding samenwerking businesspost en gemeente Leudal

LEUDAL – Met ingang van 1 Augustus hebben de Gemeente Leudal en Business Post hun samenwerking uitgebreid door de inrichting van een distributiepunt van Business Post bij het Mens Ontwikkel Bedrijf (MOB) van de gemeente Leudal in Grathem. Vanuit Grathem wordt dagelijks de zakelijke post binnen de gemeente Leudal gesorteerd en bezorgd.

Fouad Aramia, Sekou Konate en Ahmed Naasan Agha zijn erg blij met hun arbeidscontracten en trots op hun werk.Tegelijkertijd met de opening van het distributiepunt zijn 3 mensen uit het MOB, gestart met een opleiding tot postbezorger voor Business Post binnen Leudal.

Op 7 November heeft dit geleid tot een feestelijk moment, in de vorm van het symbolisch overhandigen van een arbeidscontract aan de 3 deelnemers.

Fouad Aramia, Sekou Konate en Ahmed Naasan Agha, mochten hun arbeidscontracten ontvangen uit handen van wethouders Piet Verlinden en Richard Verheul in aanwezigheid van Gerrion Bell, directeur van Business Post Midden-Limburg B.V. en Angelique Heemels, teamleider bezorging van Business Post.

Met de uitstroom van de 3 postbezorgers is het aantal mensen die in 2017 tot nu toe uitgestroomd zijn uit het MOB naar betaald werk op 31 gekomen.

Vorig artikelBedankje voor hulp bij verkeersongeval
Volgend artikel19 november 1512: Het godshuis ingewijd