De 44ste editie Hornenacht is onderweg

WEERT – De 44ste Hornenacht is onderweg, het team van uitzetters Adri Funhoff, Oscar Korsten, Ad vd Werf en Bart den Hartog schotelen de rijders weer heel wat voor. Verharde wegen, gravel wegen, België en Nederland . Vorig jaar kregen zij maar liefst 7 verschillende kaartlees systemen voorgeschoteld.

Topequipes als Alexander Leurs en Peter van Hoof, Bjorn Vanoverschelde en Kurt Vanderspinnen , Giel en Arjan van der Palen, Cor Meulen en Harm lamberigts, Carl Verboom en Jaap Jongman stonden om 17.00 uur aan de start bij De Schuttershoeve. Ook in de tour klasse is strijd inmiddels heftig met ook daar meerdere equipes die voor de winst gaan, Jens Vanoverschelde en Pablo Gracco, Laurens van der Velde en Jenny van de Boel, Tim Van Samang en Femke Kerkhofs, Bart Babeliowsky en Jaeken Hendrik.

Net als vorige jaren kon er gestart worden in 4 klasse ’s, klassieke of moderne auto, veel ervaring of wat minder.

Bekijk hier de flyer >>

Vorig artikelIn Sittard ziet het MEOS-groen
Volgend artikelJAN stelt vragen over overlast RUMAL