Vogeltentoonstelling Vogelvrienden Nederweert

WEERT – Vogelvereniging de Vogelvrienden Nederweert wil graag de vogelliefhebberij onder de aandacht brengen aan een breed publiek. In samenwerking met onze zusterverenigingen “De Geelgors” Stramproy en “Onze Hobby” Heythuysen organiseren wij een vogeltentoonstelling.

De Boerenbond-Petsplace aan de Moosdijk in Weert hebben ons in de winkel te Weert ruimte geboden om deze vogeltentoonstelling aan het publiek te presenteren. Vier keurmeesters keuren de 240 vogels in al hun kleuren, pracht en praal. Tevens worden er vogels te koop aangeboden, dus zoekt u nog iets voor uw eigen bestand of wilt u beginnen met de vogelliefhebberij dan bent u hier ook op de juiste plaats. Iedereen is van harte welkom om deze vogelshow te bezoeken. De show is op zaterdag en zondag tijdens de openingstijden van de winkel te bezoeken. Tevens kunt u deelnemen aan een leuke loterij met mooie prijzen.

De entree is gratis net zoals het kopje koffie dat u wordt aangeboden door de Boerenbond-Petsplace.

 

Vorig artikelSinterklaasfeest in azc Weert: kinderen bepalen zelf hoe de Pieten eruit zien
Volgend artikelMaak kennis met de technieken van de toekomst op de DigiOntdekDag 9 december Bibliocenter Weert