Steun de Boys in Heythuysen

NEDERWEERT-EIND – Ons eerste elftal speelt zondag de laatste en beslissende wedstrijd om de eerste periode. De Boys staan momenteel gedeeld aan kop maar voeren door een beter doelsaldo de ranglijst aan.

Om de eerste periode winnend af te sluiten zal het team van trainer Naard Vaes er alles aan doen om de concurrentie voor te blijven. Heythuysen is een geduchte tegenstander en staat niet voor niets vierde op de ranglijst. Om die reden kunnen onze mannen de steun van supporters goed gebruiken.

We roepen iedereen op om Eindse Boys aan te komen moedigen in en tegen Heythuysen! Mocht er een positief resultaat worden behaald dan zal dit in de kantine worden gevierd.

Datum: zondag 18 november.
Aanvang: 14.30 uur.
Locatie:
Arevenlaan 5, 6093 GM Heythuysen.

Via eindseboys.nl

Vorig artikel17 november 1985: Danke, Danke, Danke
Volgend artikelSteun Jong Nederland Ospel met loterij