Speciaalbieravond bij Merefeldia

NEDERWEERT – Via merefeldia.nl De activiteitencommissie van Merefeldia organiseert in samenwerking met Guulke eten & drinken haar eerste speciaal-bier-avond! Speciaal bieren zijn eigenlijk alle bieren behalve het ‘gewone pilsje’…

Dit varieert van een rosé biertje tot een Belgische trappist en van vruchtenbier (kriek) tot een glas bock bier. De meeste lekkere speciaal biertjes komen uit België, het beloofde land! Iedereen ziet wel eens de enorme schappen met speciaal bier in de supermarkt. Misschien dat je nu eens iets anders neemt dan alleen maar die ‘saaie’ krat Jupiler?

Dus heb jij zin om met je voetbalteam of vriendengroep een paar heerlijke speciaal biertjes te drinken? Kom dan naar de speciaal-bier-avond van Merefeldia! Opgeven kan tot en met 19 november en doe je door hier te klikken.

Proost! En tot 25 november!

Via merefeldia.nl     www.guulke.nl 

Vorig artikelSuccesvolle netwerkbijeenkomst Huisartsen, Vincent van Gogh en MET GGZ
Volgend artikelBjorn Smits naar finale Groot Limburgs Buuttekampioenschap