Rabobank geldautomaat Boshoven weer in gebruik

WEERT – De inwoners van Boshoven beschikken weer over een geldautomaat. Na een plofkraak in juni van dit jaar is de Weerter wijk enkele maanden verstoken geweest van een pinlocatie. Sinds 15 november is het weer mogelijk om geld op te nemen. De automaat bevindt zich aan de Boshoverweg – op het plein voor de kerk – en is 24 uur per dag beschikbaar.

PinBox

De geldautomaat in Boshoven is een op zichzelf staande automaat. Een zogenaamde PinBox. Een PinBox staat altijd op passende afstand van bebouwing. De automaat is een belangrijke voorziening voor de inwoners van Boshoven en onze klanten. Daarom wil de Rabobank deze, met zorg en aandacht voor de risico’s en omgeving, graag in stand wil houden.

Vorig artikelNieuwe, eigentijdse kerk in Weert is in trek
Volgend artikelKleuters op bezoek bij ‘Ons Boerenerf’ in Nederweert-Eind