Nieuwe, eigentijdse kerk in Weert is in trek

WEERT – In Weert is een nieuwe, groeiende kerk gevestigd. Christengemeente Nieuw Leven is deze zomer ontstaan uit een fusie van 2 kerken die al meer dan 25 jaar actief waren in Weert met hetzelfde verlangen: een levende gemeenschap van gelovigen zijn in Weert.

Viering
Vanwege dit samengaan is er zondag 26 november om 16:30 uur een feestelijke viering in Keenterhart. Iedereen die dit feest mee wil vieren of zo’n fusiekerk wil beleven is van harte welkom. Aansluitend is er ruimte gelegenheid tot napraten en kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kinderen zijn van harte welkom, voor hen is er een speciaal programma.

Eigentijds
Christengemeente Nieuw Leven probeert op een eigentijdse en echte manier kerk te zijn in Weert. Het is zijn een hechte gemeenschap van mensen die betrokken zijn op elkaar, voor elkaar bidden en elkaar helpen. Kerk zijn is niet alleen iets voor zondag, daarom zijn er doordeweeks bijeenkomsten bij de leden thuis om in kleine groepen te ontdekken hoe we de bijbel in ons leven kunnen toepassen. Je vindt bij Nieuw Leven mensen van allerlei verschillende leeftijden, nationaliteiten en karakters die samen proberen Jezus te volgen.

Vorig artikelUnieke herdenking in Haelen
Volgend artikelRabobank geldautomaat Boshoven weer in gebruik